Sastojci
100 grama tune iz konzerve, iscjeđene
1/2 luka, isjeckanog na kockice
4 jaja
sol i biber
1 kašičica maslinova ulja
Način pripreme
Korak 1 - Umutite jaja sa soli i biberom, zatim dodajte tunu.
Korak 2 - Lagano pržite luk na maslinovom ulju sve dok ne poprimi smeđu boju.
Korak 3 - Prelijte jaja preko luka i pomiješajte sve par puta da se dobro izmiješa.
Korak 4 - Ostavite jaja da se prže nekih 4 do 5 minuta, sve dok se ne isprže kako treba i sve dok se omet u potpunosti ne oformi.
100 grama tune iz konzerve, iscjeđene
1/2 luka, isjeckanog na kockice
4 jaja
sol i biber
1 kašičica maslinova ulja
Način pripreme
Korak 1 - Umutite jaja sa soli i biberom, zatim dodajte tunu.
Korak 2 - Lagano pržite luk na maslinovom ulju sve dok ne poprimi smeđu boju.
Korak 3 - Prelijte jaja preko luka i pomiješajte sve par puta da se dobro izmiješa.
Korak 4 - Ostavite jaja da se prže nekih 4 do 5 minuta, sve dok se ne isprže kako treba i sve dok se omet u potpunosti ne oformi.