Sastojci
4 (od po 250 grama) teleće kremenadle bez kostiju, debljine oko 2 centimetra
2 kašike sosa od soje
1 kašičica narendanog đumbira
1/2 kašičice soli
1 kašičica bibera
1 kašičica suhog bosiljka
1 kašičica senfa
1 kašičica limunova soka
Način pripreme
Korak 1 - Zagrijte rernu na najjaču moguću toplinu.
Korak 2 - U manjoj posudi pomiješajte sos od soje, đumbir, sol, biber, bosiljak, senf i limunov sok dok ne dobijete glatku smjesu. Stavite kremenadle u vatrostalnu zdjelu ili nauljen pleh, te prelijte svaku kremenadlu sa četvrtinom smjese sa đumbirom. Umasirajte smjesu u meso.
Korak 3 - Pržite kremenadle 5 minuta, zatim ih okrenite i pržite dok ne budu gotove po Vašem ukusu.