Sastojci
6 kuhanih jaja, ispolutano
1 konzerva tunjevinje, ulje iscijeđeno
1/2 manjeg luka, narendanog
1/4 šolje mrkve, narendane
1/3 šolje peršina, isjeckanog
1 kašika limunova soka
kukuruz šećerac iz konzerve (po želji)
Način pripreme
Korak 1 - U manjoj posudi pomiješajte tunu, limunov sok, peršin, luk i mrkvu.
Korak 2 - Izvadite žumance iz svake polovice jajeta, te umjesto njega ubacite 1 kašičicu smjese sa tunom u bijelance.
Korak 3 - Dodajte kukuruza na vrh, ako ga koristite.
6 kuhanih jaja, ispolutano
1 konzerva tunjevinje, ulje iscijeđeno
1/2 manjeg luka, narendanog
1/4 šolje mrkve, narendane
1/3 šolje peršina, isjeckanog
1 kašika limunova soka
kukuruz šećerac iz konzerve (po želji)
Način pripreme
Korak 1 - U manjoj posudi pomiješajte tunu, limunov sok, peršin, luk i mrkvu.
Korak 2 - Izvadite žumance iz svake polovice jajeta, te umjesto njega ubacite 1 kašičicu smjese sa tunom u bijelance.
Korak 3 - Dodajte kukuruza na vrh, ako ga koristite.